Pályázat

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül elnyert európai uniós támogatás segítségével a „Adaptív technológiai innováció eszközbeszerzéssel a Geo-Gráf Kft.-nél” című projekt keretében az Geo-Gráf Kft. a piaci versenyképességének növeléséhez eszközöket szerzett be. A támogatás mértéke közel 7,35 millió Ft, amely Európai Uniós és hazai támogatásból valósult meg.

Projekt kódszáma: GINOP-2.1.8-17-2018-02696

Projekt címe: Adaptív technológiai innováció eszközbeszerzéssel a Geo-Gráf Kft.-nél

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2019.07.03.

Elnyert támogatás összege: 7 345 000,- Ft

Támogatás intenzitása: 50%

A Pénzügyminisztériumnak köszönhetően az Geo-Gráf Kft.-nek a projekt keretén belül a megítélt támogatási összegből olyan eszközöket szerzett, amely a gyártási oldalon is létrejövő innovatív technológiával kiegészítve egy teljesebb szolgáltatást tud biztosítani megrendelőinek.

A projekt keretében az alábbi eszközök kerültek beszerzésre:

  • Konica Minolta ACCURIOPRINT C3070L Színes digitális nyomdai rendszer
  • Nikon D850 kameraszett
  • Wacon Cintiq Pro 16 Digitábla
  • 3D nyomtató CRAFTBOT 3


A projekt keretein belül a beszerzett eszközökkel célunk volt egyedi, kreatív termékek előállítása saját eszközparkon belül, valamint technológiai versenyképességünk növelése közvetlenül értékesíthető, akár kis szériában is legyártható termékek előállításával.

A beszerzett eszközöknek köszönhetően növeltük a technológiai versenyképességünket, a konkurenciánál kedvezőbb árakkal, de legfőképpen komplex szolgáltatások nyújtásával. Az általunk eddig épített látogatóközpontokban a digitális nyomdai, korszerű 3D nyomtatás és a digitális fotó/videó eljárások egyidejű alkalmazása, teljesen új piacot nyitott meg számunkra. A beszerzett eszközökkel eddig a piacon nem ismert termékeket állíthatunk elő versenyképes áron, ami nagyban hozzájárul a cégünk további sikereihez.

A projekt megvalósítási időszaka 2019 áprilisától 2019 júliusáig tartott. A projekt keretében elnyert támogatási összegből a fentebb megnevezett eszközök kerültek beszerzésre.