Üdvözöljük!

EGYSZERŰBBÉ TESSZÜK A MUNKÁJÁT,

mert teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk tevékenységi körünkben. Szakterületünk a kreatív probléma megoldás. Tehát, egy kreatív probléma megoldása. Akarom mondani, egy probléma kreatív megoldása. Azaz, a megoldás kreatív problémája. Mindegy… A lényeg, erősségünk a rugalmasság, türelem, kreativitás, megbízhatóság, stabil pénzügyi háttér és az Európai Uniós projektek néha kaotikusnak tűnő elvárásaihoz való igazodás.

A pécsi székhelyű Geo-Graf Kft. 20 év szakmai tapasztalatával kínál Önnek teljes körű szolgáltatást. Célunk, hogy leegyszerűsítsük az Önre váró feladatotokat úgy, hogy végigkísérjük a céljait segítő ötlettől, a források felkutatásán át a konkrét kivitelezésig.

Ha tehát Ön például projektmenedzser, marketinges, vagy önkormányzati alkalmazott, és pályázati forrásból szeretne sok elemből álló, komplex projektet megvalósítani úgy, hogy az elmúlt években mindenki csak halogatta a feladatot, most pedig ráébredt arra, hogy három hónapja van a projektzárásig, nyugodjon meg: elég velünk kapcsolatot tartania, mert valamennyi feladatot elvégezzük a tervezéstől a kivitelezésig.

Hatalmas rutinunk van az uniós projektek határidőre történő megvalósításában, a feladat értelmezésétől a pénzügyi keretekhez igazodó elszámolásig.

ezgif
Amíg mi dolgozunk, Ön intézze az adminisztrációt, vagy dőljön hátra karosszékében!

Ne vacakolon, ha kedves az állása, spóroljon időt és nézze meg, mire vagyuk képesek: www.kiallitas.eu.

a kommunikáció és nyilvánosság biztosításában, marketing eszközeinek kivitelezésében